Transport si Livrare

Comenzile cu valoare de peste 480 Lei beneficiaza de livrare gratuita. Profita cat poti!

Comanda minima este 100 Lei. 

Taxa de transport include TVA si va fi inclusa in factura. Clientul va achita ramburs valoarea facturii (produse + transport).

Taxa de transport se calculeaza in functie de valoarea finala a comenzii. In cazul in care anumite produse comandate initial nu sunt in stoc, iar valoarea finala a comenzii scade, se va aplica taxa de transport aferenta valorii finale a comenzii.

In Focsani produsele se livreaza fie prin curier fie prin personal propriu.

Comanda dvs. va fi expediata in maxim 24-48 ore de la momentul receptionarii, prin curier rapid sau personal propriu (in Focsani). Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat.

In cazul in care, din motive de "confidentialitate fata de sotii", clientul doreste sa ridice personal pachetul din statia firmei de curierat sau de la sediul din Focsanii, se poate solicita acest lucru in comanda.

In Focsani, comenzile pot fi ridicate si de la sediul firmei noastre, dupa urmatoarea procedura: se plaseaza comanda, se solicita ridicarea de la sediu in comanda la observatii, NEXT Fishing Tackle SRL confirma diponibilitatea ridicarii comenzii.

Pentru mai multe informatii puteti suna la 0721 170 866

Dupa confirmarea expedierii comenzii, in ziua in care comanda ar fi trebuit sa fie livrata, clientii pot suna in statiile firmei de curierat pentru a verifica diponibilitatea livrarii sau pentru a propune un interval orar, cu specificarea AWB-ului confirmat de NEXT Fishing Tackle SRL la momentul expedierii comenzii.

NEXT Fishing Tackle SRL  NU lucreaza cu Posta Romana.

ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de NEXT Fishing Tackle SRL. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.